• Novato
Din Oțel inoxidabil de Cupru de Aur Curat Bucătărie Spălarea Cutreiera,Pachet de 6.pentru Curățarea Hard Murdărie, Grăsime, Ulei sau Pete în Bucătărie, Vase, Oale, Plite, Ustensile de Gătit și Ustensile de Bucătărie.

Din Oțel inoxidabil de Cupru de Aur Curat Bucătărie Spălarea Cutreiera,Pachet de 6.pentru Curățarea Hard Murdărie, Grăsime, Ulei sau

Calificări de clienți:
RON 152.40

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Calitate și materiale : este fabricat din cupru placat cu oțel inoxidabil de sârmă de desen și apoi strâns rana.Acesta poate fi frecat puternic și nu va cădea în afară; este durabil, blând și nu doare mâinile tale.Anti-rugina si anti-miros : poate Ai folosit alte produse o dată sau de două ori că va rugini.Chiar dacă produsele noastre rămâne umed pentru o lungă perioadă de timp, aceste lână de oțel tampoane, de asemenea, poate preveni rugina.În plus, plasă de design evită reținerea particulelor de praf, așa că nu va lăsa un miros ciudat ca alte vase bureti sau spălare tampoane.Gamă largă de utilizări : în general, produsele pe care le cumpara poate fi potrivit pentru aparate de bucătărie, și a noastră otel placat cu cupru sârmă perie minge poate fi, de asemenea, folosit pentru curățarea mașinilor și utilajelor industriale, fără a deteriora echipamentul.Heavy-duty detergenți : Aceste detergenți sunt realizate din oțel inoxidabil peste 8.000 de centimetri și sunt înfășurate de 40.000 de ori pentru a le face flexibil, durabil, elastic și mai puțin abrazive, adăugând un unic Fuller calitate capacitatea de curățare.Logistică și servicii : livram toata depozit de peste mări la cel mai apropiat de zona locală.Puteți să ne contactați în orice moment, dacă aveți orice întrebări în timpul utilizării.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!