• Novato
SDTC Tech din Oțel Inoxidabil Poarta dispozitivul de Blocare de Siguranță Încuietori de Ușă de Blocare pentru animale de Companie Poarta/Ferestre/Mobilier/Baie etc, Finisaj Periat (Pachet de 2 L)

SDTC Tech din Oțel Inoxidabil Poarta dispozitivul de Blocare de Siguranță Încuietori de Ușă de Blocare pentru animale de Companie Poarta/Ferestre/Mobilier/Baie

Calificări de clienți:
RON 17.80

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

De înaltă Calitate, Usa de blocare de Blocare este o soluție bună pentru Siguranța Gate/poarta pet/baie/ferestre/mobilier și așa mai departe. 2mm Solide din Oțel Inoxidabil pentru a se asigura că nu va rugini și durată lungă de viață.Folosit pur și simplu, e practic, profil scăzut și de securitate.Cu șuruburi autofiletante, ușor de instalat și de întreținut.L dimensiune : plin dimensiune 70 * 100mm (W * L), gaura distanța până la 52 mm, gaura de prindere cu diametrul de 5mm.SPECIFICATIONSSize : L (a se vedea în cea de-a doua fotografie de produs) Material : otel Steel Finish : Inoxidabil Periat Steel Package Include : 2 buc Dimensiuni L Poarta Latch8pcs șuruburi.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!