• Novato
uxcell 12buc Z în Formă de Cârlige din Oțel Inoxidabil Placare Umerase Suport Baie Bucatarie Debara suport pentru Plante Suspendate Oale și Tigăi Cani de Cafea Ustensile de Haine

uxcell 12buc Z în Formă de Cârlige din Oțel Inoxidabil Placare Umerase Suport Baie Bucatarie Debara suport pentru Plante Suspendate

Calificări de clienți:
RON 19.64

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

PACHETUL Lățimea de deschidere : 19mm/0.75", 40mm/1.57".MATERIAL și celălalt capăt este bine să țineți elemente, carlige poate fi utilizat oriunde, inclusiv pe umerase, pegboards sau o fâșie de lemn.Acest lucru creează o mare soluție de stocare și a se potrivi nevoilor dumneavoastră.PERFECT PENTRU ACASĂ ORGANIZATIONT : Acesta este cel mai bun Z Formă de cârlige de proiectare pentru ghivece suspendate, vase, spatule, cani de cafea, ustensile de bucătărie etc pe rafturi și rafturi de bine.Cu ajutorul acestui design, bucataria ta va fi mult mai curat și ordonat.APLICAREA pe scară LARGĂ : Mare pentru organizare in bucatarie, debara, baie, dormitor, Debara, camera de depozitare, garaj, birou, Perfect pentru ghivece suspendate, plante, comori, prosoape și așa mai departe.Fabricat din Oțel Inoxidabil, Z în formă de Cârlige, robust și ultima pentru o lungă perioadă de timp, de rezervă sau de schimb, puteți închide elemente fără teama de a ei care se încadrează.Aceste Z cârligele sunt concepute pentru a îndeplini diferite situații și nevoi,utilizate pe scară largă pentru bucatarie, baie, dormitor cu Dulap, Birou și Grădină.Ține-ți bucătăria în ordine cu aceste utilitate cârlige, veți găsi timp ar fi salvat și de gătit este mult mai interesant!Potrivit pentru ustensile de bucătărie, linguri, tigai, oale, cani de cafea, ustensile de bucătărie, saci, prosoape, plante, unelte de grădinărit, haine și așa mai departe.Sunt nevopsite în hang parte, ca urmare a s-în formă de cârlig pictat la agățat.sa nu afecta utilizarea, vă rugăm să nu minte înainte de a cumpăra.Caietul De Sarcini : Denumire Produs : Z Forma Hook Material : Inox Steel Notes : 1. Variabilitatea de 1-2mm este posibil datorită procesului de măsurare.2. Din cauza fotografiere și ecran de setare diferenta de culoare a elementului pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Despre produs

Product Name:
Z Shape Hook
Material:
Stainless Steel
Notes:
1. Variability of 1-2mm is possible due to the measurement process. :
2. Due to the shooting and screen setting difference, the color of the item may be slightly different from the pictures :

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!