• Novato
2 bucăți de Ceramică Cuțit, briceag briceag, Super Lamă Ascuțită numai 2.3 inch, Peeling Fructe Legume de Tăiere, Ușor de Transportat (roz si albastru)

2 bucăți de Ceramică Cuțit, briceag briceag, Super Lamă Ascuțită numai 2.3 inch, Peeling Fructe Legume de Tăiere, Ușor de Transportat

Calificări de clienți:
RON 19.94

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Acest cutit ceramic este mic și drăguț, doar 2,3 cm, pliabil si usor de transportat.Ideal pentru feliere, tăiere, peeling, tocare și decorare fructe, legume și carne.NU se POATE folosi pe hard sau alimente congelate.Premium lame ceramice are super-duritate și rezistență la uzură, utilizarea pe termen lung nu va apărea scădere bruscă și bont fenomen.Cuțitul ceramic poate rezista toate tipurile de acid, alcaline și materie organică, și nu va polua alimente.Acesta este un ideal de protecție a mediului și de sănătate instrument de tăiere.Evita reacția de oxidare cu alimente și păstra gustul original de alimente.cuțit.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!