• Novato
MEILUGANG Culoare Solidă Inteligent Ceas Sport Trupa se Potrivesc pentru Ticwatch Pro 3 Pro3 2020 GTX E2 S2 Ceas Accesorii de Moda Silicon Moale Curea de mână pentru Bărbați Curea de Ceas (Banda de Culoare : 9, Dimensiune : GTX)

MEILUGANG Culoare Solidă Inteligent Ceas Sport Trupa se Potrivesc pentru Ticwatch Pro 3 Pro3 2020 GTX E2 S2 Ceas Accesorii de Moda

Calificări de clienți:
RON 38.96

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Textură foarte bună, groasă, nici rugina, urme de oxidare.Utilizați instrumente speciale pentru a ajusta pentru a se potrivi încheietura mâinii.Potrivit pentru locul de munca, intalniri, petreceri, cumpărături, performanta, orice petrecere a timpului liber și ocazii speciale.Foarte high-end, în special potrivite pentru locuri de afaceri, ușor pentru a se potrivi costume și haine casual.Usor de instalat, potrivit pentru majoritatea curea lățimi.Manopera este rafinat și nu va zgâria suprafața prețioase ceasuri.Tip de element : strap Feature 1 : Elastic band Feature 2 : Fashion Feature 3 : Durabil.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!