• Novato
Caz Acoperă Compatibil cu Samsung Galaxy Watch 3 41mm Caz, Șoc-Dovada Capacul Protector de pe TPU Bara de protectie Shell pentru Galaxy Watch 3 SM-R850 (Roșu, Watch3 41mm)

Caz Acoperă Compatibil cu Samsung Galaxy Watch 3 41mm Caz, Șoc-Dovada Capacul Protector de pe TPU Bara de protectie Shell pentru Galaxy

Calificări de clienți:
RON 13.58

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Model compatibil】 Conceput pentru Samsung Galaxy Watch 3, acces ușor la toate funcțiile (inclus încărcare)fără a fi nevoie să scoateți banda. 【Siguranță Material】Flexibil TPU material acoperă ceas laterale și marginile perfect.Nu numai a proteja ceasul inteligent, păstrând în același timp cele mai bune de sticla touch. 【Protecție puternică】Șoc-dovada și rezistent distrugă, Se poate ocupa de impact și anti-șoc bară de protecție și foarte proteja Galaxia Watch3 accident de picături,de căderi și zgârieturi. 【Subțire și Ușor】Precise gaura decupaje fă-l ușor acces la toate butoanele si senzori .Ușor și subțire caz , Nu adăuga orice vrac pe încheietura mâinii. 【Pachetul de Servicii】ceas/curea sau de alte părți, de protecție caz acoperire numai.Ne asumăm responsabilitatea pentru produsele noastre.Viața-time servicii client prietenos.gratuit.necondiționat de rambursare sau retrimite cu orice probleme de calitate.Elegant, Ultra-subțire, Ușor, rezistent la Șocuri, Fallproof și mai mult.Doar acoperă toate părțile, nu are ecran de film.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!