• Novato
HZJD 25PCS Cauciucuri Valve Caps, cu Oana Inel de Cauciuc, Universale Stem Huse pentru Suv-uri, Autoturisme, Biciclete, Motociclete, Camioane | Heavy-Duty, Sigiliu Etanș | cu Șurub, Ușor de Funcționare (Negru)

HZJD 25PCS Cauciucuri Valve Caps, cu Oana Inel de Cauciuc, Universale Stem Huse pentru Suv-uri, Autoturisme, Biciclete, Motociclete,

Calificări de clienți:
RON 11.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【DURABIL】Fabricat din plastic solid, durabil și bine construite, cu anti-alunecare dungi pe suprafața capacului supapei dome, e efort pentru șurub de pe degete, pentru a instala sau elimina cu ușurință atunci când verificați presiunea aerului în anvelope. 【PRODUS de DESIGN】Lumină și Portabil, Ușor de Funcționare, Design Modern, Dimensiuni Mici, Usor de Transportat, OANA INEL de CAUCIUC - Toate praf capace pentru jantele au inele de cauciuc, nu scurgeri de aer pe lung, greu unități. 【EXTINSE de UTILIZARE】Conceput pentru a se potrivi pentru mașini, căruțe, remorci, biciclete, motociclete și biciclete electrice, utilizate pe scară largă în ateliere de reparații auto și capac de înlocuire pentru acasă de anvelope de vehicule. 【VEȚI OBȚINE】25 PCS Negru, Cauciucuri Valve Capace, din plastic de înaltă calitate, ploaie, zăpadă și Pot Preveni De la a Fi Corodate De Apă Tulbure, Prelungi durata de viață a anvelopelor, Care Vor avea Mult de a Satisface Cererea Dumneavoastră. 【100% SATISFACȚIE GARANTATĂ】satisfactia Clientului este prioritatea noastră, Și vrem să fie la fel de încântați despre produsele noastre, ca și noi, oferim o Garanție de 100% Satisfacție!Daca nu esti multumit de nici un fel cu acest produs, va Vom returna banii sau un produs de schimb, alegerea este A ta.Tatăl meu a Fost Un Excelent cal de curse, În Amintirile Mele din Copilărie, Toate Tipurile de Curse de Fotografii Acoperit Întregul Perete din Living.Influențat De El, Toți Membrii Familiei Mele sunt Fani de Ciclism, și în cele din Urmă sa Transformat Această Pasiune Într-O Carieră.Am înființat O Bicicletă Accesorii Fabrică În orașul nostru Natal, Conceptul de a oferi Produse De inalta Calitate pentru Iubitorii de Ciclism.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!