• Novato
WNSC Audio Senzor de Lumină Module, Multifunctional 4‑Minute de Înregistrare Practice cu voce Tare Modul Audio pentru felicitari de Craciun pentru PCB pentru Acasă pentru Cutii de Cadouri

WNSC Audio Senzor de Lumină Module, Multifunctional 4‑Minute de Înregistrare Practice cu voce Tare Modul Audio pentru felicitari de

Calificări de clienți:
RON 120.40

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Puteți repeta de înregistrare, și fiecare înregistrare va suprascrie ultima înregistrare.În funcție de cerințe, muzica de înregistrare, sau ceea ce vrei să spui, de până la 4 minute.Alimentat de 3 x baterii AAA, 16 Ω 0.25 watt protecția mediului vorbitor, destul de tare (baterie nu sunt incluse).Contactați lumina, de a declanșa butonul pentru a reda muzică, și cealaltă parte va deschide cutia și reda muzică sau ce vrei să spui ( să zicem o dată și stop).Acesta poate fi folosit pentru felicitări de Crăciun, cutii de cadouri, cutii de bijuterii, obiecte de artizanat, jucării pentru copii, etc. Caracteristică : 1. În funcție de cerințe, muzica de înregistrare, sau ceea ce vrei să spui, de până la 4 minute.2. Contactați lumina, de a declanșa butonul pentru a reda muzică, și cealaltă parte va deschide cutia și reda muzică sau ce vrei să spui ( să zicem o dată și stop).3. Acesta poate fi folosit pentru felicitări de Crăciun, cutii de cadouri, cutii de bijuterii, obiecte de artizanat, jucării pentru copii, etc. 4. Alimentat de 3 x baterii AAA, 16 Ω 0.25 watt protecția mediului vorbitor, destul de tare (baterie nu sunt incluse)5. Puteți repeta de înregistrare, și fiecare înregistrare va suprascrie ultima înregistrare.Caietul de sarcini : Stare : 100% de brand new Item type : Audio Module Material : pentru PCBColor : Ca imagine shown Weight : Aprox. 20g timp Înregistrare : până la 4 minutes Working tensiune de alimentare : baterie AAA x3 (nu sunt incluse baterie)modul de Redare : redare o singură dată și te poate repeta de înregistrare, și fiecare înregistrare va suprascrie ultima înregistrare.Înregistrare și redare în exploatare : Apăsați și țineți apăsat butonul de înregistrare și începe înregistrarea atunci când veți auzi un "di" de sunet de la microfon.Eliberați butonul de înregistrare pentru a juca în prezent înregistrate de sunet, și photoresistor va juca sunetul înregistrat odată, când vede lumina.Lista de pachete : 1 x Module.

Despre produs

Condition:
100% brand new
Item type:
 Audio Module
Material:
for PCB
Color:
As picture shown
Weight:
Approx. 20g 
Recording time:
up to 4 minutes
Working voltage:
AAA battery x3 (not included battery)
Play mode:
play once and stop
You can repeat recording, and each recording will overwrite the last recording. :
Recording and playback operation:
Press and hold the recording button, and start recording when you hear a di sound into the microphone. Release the recording button to play the currently recorded sound, and the photoresistor will play the recorded sound once when it sees light.
Package List:
1 xModule :

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!