• Novato
Inel de Lumină, LED-uri Live Streaming Inel de Lumina de Studio Fotografie Selfie Tatuaj Umple de Lumină Neagră (6.5 inch)

Inel de Lumină, LED-uri Live Streaming Inel de Lumina de Studio Fotografie Selfie Tatuaj Umple de Lumină Neagră (6.5 inch)

Calificări de clienți:
RON 45.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Materiale de înaltă calitate : shell-ul este fabricat de înaltă calitate ABS materiale, care pot proteja mai bine built-in lampă de margele si extinde durata de viață.Temperatura de culoare : 3200-6500k temperatura de culoare, a restabili culoarea de subiectul în sine, ceea ce face efectul de fotografiere mai vii.Inelul de lumină are o luminozitate ridicată și lumină moale.Fotografiile realizate au un regim echilibrat de temperatura de culoare și bună umple de lumină de efect.Multi-direcțional de ajustare design : poziția poate fi ajustat pentru a realiza o mai bună lumină de umplere efect.Comutator simplu de design, ușor pentru a regla luminozitatea și temperatura de culoare.Utilizate pe scară largă : utilizate pe scară largă în timp real de streaming media, saloane de frumusete, filmare video, LED-uri de fotografie, tatuaje, încă de viață de fotografiere, etc. Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Material : ABS, Metal Color : Black Type : RK41-6.5 in Power : 10w Color Temperatura : 3200-6500k USB Tensiune : 5 V/1 ALED Lampa Șirag de mărgele Cantitate : 64pcs Package lista : 1 Set de Circulare Umple de Lumină.

Despre produs

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS, Metal
Color:
Black
Type:
RK41-6.5in
Power:
10w
Color Temperature:
3200-6500k
USB Voltage:
5V/1A
LED Lamp Bead Quantity:
64pcs
Package list:
1 Set of Circular Fill Light :

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!