• Novato
Ivy-L Premium 2 Mod mai Bune franceză Gel Acrilic Nail Art Pensula Kolinsky cu Dotting Tool cu Albastru și Violet Ombre Mâner din Lemn (Dimensiuni 16)

Ivy-L Premium 2 Mod mai Bune franceză Gel Acrilic Nail Art Pensula Kolinsky cu Dotting Tool cu Albastru și Violet Ombre Mâner din Lemn

Calificări de clienți:
RON 13.78

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Ivy L Mai Buni Franceză Manciure Unghii Cu Gel Brush & Dotting Tool Dimensiune 16. De înaltă Calitate de culoare Roz Violet Lemn, cu Mâner de Argint Inel.Potrivit pentru Utilizarea Profesională sau Personală.De asemenea, Disponibile în alte Dimensiuni : #6, #8 #10, #12, #14, #16, & #18. Ivy Am Unghii Arta Perie Dual End - Perie și Dotting Tool de Înaltă Calitate de culoare Roz Violet Lemn, cu Mâner de Argint Inel Perfect pentru Crearea de Unghii de Arta de Mare pentru Utilizarea Profesională sau Personală, de Asemenea, Disponibil în alte Dimensiuni : #6, #8 #10, #12, #14, #16, & #18.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!