• Novato
Pliere Cosul de Cumparaturi,ușor de Cumpărături Coș Mic Pliabil Portabil Cărucior de uz Casnic Remorcă pentru Bagaje G7 cosul de cumparaturi (de Culoare : B)

Pliere Cosul de Cumparaturi,ușor de Cumpărături Coș Mic Pliabil Portabil Cărucior de uz Casnic Remorcă pentru Bagaje G7 cosul de cumparaturi

Calificări de clienți:
RON 272.54

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Multi-funcția de pliere cosul de cumparaturi folosește aliaj de aluminiu + spuma + rezistent la apa sac de cumpărături.Pliere design este ușor pentru a transporta sau stoca în portbagaj sau în loc de o mașină sau în alt loc compact.Pliere cosul de cumparaturi cantareste doar 2.8 kg, dar păstrează greutatea încărcăturii 50 kg, menținând în același timp ușor de a împinge stabilitate.Detașabil Oxford impermeabil sac, practic coș cadru pentru acces ușor și de curățare.Ușor pentru a face cumpărături, economisește timp și efort, pentru oameni de toate vârstele.Nume produs : Multi-funcție de cumparaturi cart Product material : aliaj de aluminiu + impermeabil Oxford pânză bag Expanded dimensiune : 89cm * 45cm * 39cm Product de încărcare : 50kg Product greutate : 2.8 kg Ideal pentru camping, picnic, de călătorie, de cumpărături sau de muncă, alimente, etc. Dacă aveți sugestii, vă rugăm să ne contactați, de încredere și prietenos customer service va răspunde în termen de 24 de ore.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!