• Novato
Morris Produse 11762 Flanșă Spade Terminal, Vinil Izolate, Rosu, 22-16 Dimensiune de Sârmă, #4 Stud Dimensiune (Pachet de 100)

Morris Produse 11762 Flanșă Spade Terminal, Vinil Izolate, Rosu, 22-16 Dimensiune de Sârmă, 4 Stud Dimensiune (Pachet de 100)

Calificări de clienți:
RON 24.02

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Vinil Izolate cu Flanșă Furculita/Terminalele - Un mod ușor de a repopula Vinil Izolate cu Flanșă Furculita/Terminalele.Flansa Furculita/Terminalele Vinil sunt Izolate.Coduri de culoare izolație pentru identificare ușoară.Fabricat de Înaltă Rezistență Electrolitice Aliaj de Cupru.Electro-Placate cu Staniu pentru rezistenta la coroziune.Ușor de Intrare Extins Izolare elimină componenta "Închide", creșterea sertizare prețurile și oferă mecanice de detensionare.Sârmă gama ștampilate pe suprafață pentru ușor de interpretare.Terminalul baril a imbinate cusătură.Zimțată Butoi oferă excelente contact electric & rezistența la forțele trage-out.Flanșă de Configurare de Tang asigură un sistem de Blocare Pozitiv la borna de bază creșterea pull-out force rezistență. 167°F (75°C) 600 De Volți Max.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!