• Novato
3M 4004 0.75 x 0.75-250 Naturale Poliuretan Dublu Acoperite cu Banda de Spumă, la 200 de Volți Rezistență Dielectrică, 0.75 Lungime, 0.75 Lățime (Pachet de 250)

3M 4004 0.75 x 0.75-250 Naturale Poliuretan Dublu Acoperite cu Banda de Spumă, la 200 de Volți Rezistență Dielectrică, 0.75 Lungime,

Calificări de clienți:
RON 16.50

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

De obicei folosit pentru semn de interior și plăcuța de montaj.De înaltă rezistență la forfecare.Conform spumă de construcție pentru neregulate și nepotrivite substraturi.Cele mai potrivite pentru interior aplicare sau protejate aplicații în aer liber.Construite cu grad ridicat de prelucrare și materiale în concordanță fiabilitate și de a construi de calitate. 3 M 4004 Banda este un naturale de culoare dublu cretat de uretan banda de spumă.Construit cu o concordant spumă poliuretan transport, această bandă se realizează aderenta excelenta chiar si atunci cand ușor neregulate sau nepotrivite substraturi sunt prezente.Această bandă are o mare rezistență la forfecare adeziv de cauciuc și este cel mai potrivit pentru interior și la adăpost aplicații în aer liber.Descriere Produs : .

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!