• Novato
SAMIKIVA (30 bucăți) Anvelope Stem Valve Caps, cu Oana Inel de Cauciuc, Universale Stem Huse pentru Autoturisme, Suv-uri, biciclete și Biciclete, Camioane, Motociclete, Sigiliu Etanș Grele (Red (30 bucăți))

SAMIKIVA (30 bucăți) Anvelope Stem Valve Caps, cu Oana Inel de Cauciuc, Universale Stem Huse pentru Autoturisme, Suv-uri, biciclete

Calificări de clienți:
RON 17.80

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Oana INEL de CAUCIUC - Toate praf capace pentru jantele au inele de cauciuc, nu scurgeri de aer pe lung, greu unități.UNIVERSAL STEM CAUCIUCURI VALVE CAPS - Fit pentru autoturisme, Suv-uri, camioane, motociclete și alte autovehicule.ESAY PENTRU a INSTALA - Toate cauciucuri valve caps are dungi pe partea de sus forma de cupola, mai ușor de a apuca și strânge, mai convenabil.De înaltă calitate - Mai durabile, mai puternice, sunt fabricate din plastic de calitate.Cel MAI bun post-VÂNZARE - material de Bună calitate, ține de conducere în condiții de siguranță!Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați, vom rezolva imediat!.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!