• Novato
Vbestlife Voce Senzor de Lumină Module, Muzică de Sunet de Înregistrare Cip Multifunctional Împărțit la 4 Minute de Înregistrare pentru Cutii de Cadouri pentru Crăciun Carduri

Vbestlife Voce Senzor de Lumină Module, Muzică de Sunet de Înregistrare Cip Multifunctional Împărțit la 4 Minute de Înregistrare pentru

Calificări de clienți:
RON 134.20

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Puteți repeta de înregistrare, și fiecare înregistrare va suprascrie ultima înregistrare.Contactați lumina, de a declanșa butonul pentru a reda muzică, și cealaltă parte va deschide cutia și reda muzică sau ce vrei să spui ( să zicem o dată și stop).În funcție de cerințe, muzica de înregistrare, sau ceea ce vrei să spui, de până la 4 minute.Acesta poate fi folosit pentru felicitări de Crăciun, cutii de cadouri, cutii de bijuterii, obiecte de artizanat, jucării pentru copii, etc. Alimentat de 3 x baterii AAA, 16 Ω 0.25 watt protecția mediului vorbitor, destul de tare (baterie nu sunt incluse).Caracteristică : 1. În funcție de cerințe, muzica de înregistrare, sau ceea ce vrei să spui, de până la 4 minute.2. Contactați lumina, de a declanșa butonul pentru a reda muzică, și cealaltă parte va deschide cutia și reda muzică sau ce vrei să spui ( să zicem o dată și stop).3. Acesta poate fi folosit pentru felicitări de Crăciun, cutii de cadouri, cutii de bijuterii, obiecte de artizanat, jucării pentru copii, etc. 4. Alimentat de 3 x baterii AAA, 16 Ω 0.25 watt protecția mediului vorbitor, destul de tare (baterie nu sunt incluse)5. Puteți repeta de înregistrare, și fiecare înregistrare va suprascrie ultima înregistrare.Caietul de sarcini : Stare : 100% de brand new Item type : Audio Module Material : pentru PCBColor : Ca imagine shown Weight : Aprox. 20g timp Înregistrare : până la 4 minutes Working tensiune de alimentare : baterie AAA x3 (nu sunt incluse baterie)modul de Redare : redare o singură dată și te poate repeta de înregistrare, și fiecare înregistrare va suprascrie ultima înregistrare.Înregistrare și redare în exploatare : Apăsați și țineți apăsat butonul de înregistrare și începe înregistrarea atunci când veți auzi un "di" de sunet de la microfon.Eliberați butonul de înregistrare pentru a juca în prezent înregistrate de sunet, și photoresistor va juca sunetul înregistrat odată, când vede lumina.Lista de pachete : 1 x Module.

Despre produs

Condition:
100% brand new
Item type:
 Audio Module
Material:
for PCB
Color:
As picture shown
Weight:
Approx. 20g 
Recording time:
up to 4 minutes
Working voltage:
AAA battery x3 (not included battery)
Play mode:
play once and stop
You can repeat recording, and each recording will overwrite the last recording. :
Recording and playback operation:
Press and hold the recording button, and start recording when you hear a di sound into the microphone. Release the recording button to play the currently recorded sound, and the photoresistor will play the recorded sound once when it sees light.
Package List:
1 xModule :

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!