• Novato
De Spălat vase Bagheta și Umple Burete Cap Set pentru Chiuveta de Bucatarie, Ibric și Feluri de mâncare, Antena Dozator de Săpun Bagheta, Perie de Curatare Epurator pentru Bucatarie, Dusuri, Sticlă, Toalete(C)

De Spălat vase Bagheta și Umple Burete Cap Set pentru Chiuveta de Bucatarie, Ibric și Feluri de mâncare, Antena Dozator de Săpun Bagheta,

Calificări de clienți:
RON 13.96

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Anti Scratch】Anti-zero burete verde capete sunt concepute cu fibre de înaltă calitate tampoane pentru petele dificile, lăsând suprafețele zero gratuit. 【Înlocuibile】ușor de utilizat antena bagheta rezerve sunt proiectate cu accesoriu de instalare, ceea ce le face ușor de a instala și de a înlocui. 【Lichid de curățare de Umplere】apăsați pur și simplu înlocuirea capul în mâner pentru a bloca în loc, apoi deșurubați capacul de pe capătul mânerului și umple-l cu lichid de curățare. 【Aplicarea】multifuncțional dozator de săpun permite produsului sa fie folosit pentru a curăța ustensile de bucătărie, chiuvetă, din oțel inoxidabil, pardoseli, vopsele, materiale plastice, sticlă, căzi de baie, toalete, dusuri, instrumente și mai mult. 【Tipuri】Există a, B, C, D patru tipuri pentru tine de a alege, ele sunt, inclusiv diferite accesorii în produs.Anti Scratch : Anti-zero burete verde capete sunt concepute cu fibre de înaltă calitate tampoane pentru petele dificile, lăsând suprafețele zero-free Replaceable : -ușor de utilizat antena bagheta rezerve sunt proiectate cu accesoriu de instalare, ceea ce le face ușor de instalat și de replace Cleaning Lichid Umplere : împinge pur și simplu înlocuirea capul în mâner pentru a bloca în loc, apoi deșurubați capacul de pe capătul mânerului și umple-l cu curățare fluid Application : multifuncțional dozator de săpun permite produsului sa fie folosit pentru a curăța ustensile de bucătărie, chiuveta, din oțel inoxidabil, pardoseli, vopsele, materiale plastice, sticlă, căzi de baie, toalete, dusuri, instrumente și more Types : Există a, B, C, D patru tipuri pentru tine de a alege, ele sunt, inclusiv diferite accesorii în produs.

Despre produs

Types:
A, B, C, D(different accessories)
Material:
Polyester, sponge, PP, TPR
Color:
Colorful
Replace head size:
About 8.5 x 4 x 3cm/3.3 x 1.6 x 1.2inch
Brush size:
About 22 x 4 x 3.5cm/8.7 x 1.6 x 1.4inch
Package included:
Choice A:
1pc x Dishwashing Wand :
3pcs x Replace Head :
Choice B:
1pc x Dishwashing Wand :
6pcs x Replace Head :
Choice C:
1pc x Dishwashing Wand :
Choice D:
3pcs x Replace Head :

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!