• Novato
Anti-Zero Sticla aparat de Fotografiat Ecran Protector Kit pentru Fujifilm X-Pro3 Camera Mirrorless (Mare + Mic Ecran de Sticlă Protector)

Anti-Zero Sticla aparat de Fotografiat Ecran Protector Kit pentru Fujifilm X-Pro3 Camera Mirrorless (Mare + Mic Ecran de Sticlă Protector)

Calificări de clienți:
RON 13.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Dedicat ecran de sticlă protector pentru Fujifilm X-Pro3 camera.Ușor de aplicat, fără capcane orice bule de aer și ușor pentru a elimina.Protejeaza ecranul de praf, zgarieturi, sudoare, pete de lumină și de impact. 0.01" ultra-subțire de sticlă optică, duritate de până la 9 H, 2.5 D, margini rotunjite.Blochează razele UV, în timp ce permițându-lumină vizibilă în.Acest Protector de Sticlă este o foaie de 0.01" ultra-subțire de sticlă optică utilizate pentru a proteja camera de ecranul LCD.95% înaltă de transmisie ajută clar de afișare a imaginii pe ecranul LCD.Duritatea suprafeței de rating de 9 Sec și mai multe straturi de material protector shield ecran de murdărie, zgârieturi, sudoare, pete de lumină și de impact.Sfărâma-dovada blocuri de sticlă razele UV în timp ce permițându-lumină vizibilă în.Protector de suprafață este, de asemenea, rezistent la apă, ulei și amprentele digitale. 2.5 D margini rotunjite oferă o foarte confortabil și netedă suprafață de prindere și de a preveni marginile de la zgarieturi degetele în timpul instalării.Geamul protector este ușor pentru a instala fără orice capcană bule de aer, și este la fel de simplu pentru a elimina.Static aderență metodă nu lasă reziduuri lipicioase spatele ecranului.Pachetul contine instrumente de curățare, cum ar fi umed de curățare și ștergeți uscat de curățare a țesutului și o cârpă din microfibră pentru curățare ușoară.Compatibil cu : Fujifilm X-Pro3 camera Conținut Ambalaj Protector din Sticla x 1 curățare Umedă șterge x 1 Microfibră Pânză de Curățare x 1 Praf Absorbant x 1 Specificatii Material : Sticlă Optică de Transmisie a Luminii : 95% Indicele de Duritate : 9 H Grosime de Sticlă : 0.01" (0,3 mm).

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!