• Novato
Hutou 3 Inch Scrisoare Deschizator de Plicuri Zigzag Set clare și Eficiente de a Deschide Plicurile cu Usurinta, 3 Culori (Negru/Rosu/Galben)

Hutou 3 Inch Scrisoare Deschizator de Plicuri Zigzag Set clare și Eficiente de a Deschide Plicurile cu Usurinta, 3 Culori (Negru/Rosu/Galben)

Calificări de clienți:
RON 9.38

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

3 pachete de executiv deschis scrisori!Aceste garanții sunt o surpriză pentru rechizite de birou.Un serviciu sigur si eficient de scrisori care îi deschide plicurile ca untul fierbinte și se deschide instantaneu e-mail.Lame din otel inoxidabil rămân ascuțite după sute de tăieturi și dura o viață întreagă.Ușor și compact, este ușor de a transporta și de a se potrivi într-un buzunar sau în geantă, făcându-l ideal pentru călătorii de afaceri.Pentru siguranța dumneavoastră : Nu pune degetele pe lama.Păstrați la îndemâna copiilor.Caietul de sarcini : Produs material : de înaltă calitate plastic ABS + lama din oțel inoxidabil Lamă dimensiuni : lungime 3,3 cm/1.3 inch Culoare : Negru, Roșu, Galben Lama : lama din oțel inoxidabil Pachetul Include : 3 x deschis scrisori.

Despre produs

Product material:
high-quality plastic ABS + stainless steel blade Blade size

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!