• Novato
2 Buc Silicon Bureți pentru Vase, Silicon Curățare, Bureți de Vase Burete de Bucătărie de Curățare Burete Scruber pentru Bucătărie de Spălat Vase Gadget-uri Perie Accesorii(Galben/Verde)

2 Buc Silicon Bureți pentru Vase, Silicon Curățare, Bureți de Vase Burete de Bucătărie de Curățare Burete Scruber pentru Bucătărie

Calificări de clienți:
RON 13.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

❤ Premium Material : bureți pentru vase sunt realizate de înaltă calitate, alimente grad silicon burete, care este ușor de curățat și rezistente la căldură, astfel încât acesta poate fi ușor de curățat în mașina de spălat vase. ❤ Utilizate pe scară largă : antena bureți poate fi folosit pentru masina de spalat vase, și o perie moale poate curăța cu ușurință feluri de mâncare.Burete de silicon poate fi de asemenea utilizat pentru fructe, legume, bai, etc. ❤ Design Special : silicon burete de bucatarie se potriveste palmele de majoritatea adulților.Forma oaselor face mâinile mai ușor de controlat.Cârlig găuri pe partea de sus poate fi agățată în bucătărie și baie pentru depozitare ușoară. ❤ Nu zgârieturi : pensula pe antena burete moale și zero-free, și nu va zgâria tacamuri, astfel încât acesta poate fi utilizat pe instrumente de bucatarie. ❤ Perfect Service După Vânzare : Dacă întâmpinați probleme de calitate a produsului, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema în termen de 24 de ore.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!