• Novato
YC Ceapa Slider aparat de Fotografiat Suport Brat Stabilizator, Trepied Brate de Sprijin pentru Creșterea Stabilității, Usoare, Reglabile pe Lungime (2 Brațele în)

YC Ceapa Slider aparat de Fotografiat Suport Brat Stabilizator, Trepied Brate de Sprijin pentru Creșterea Stabilității, Usoare, Reglabile

Calificări de clienți:
RON 159.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. .Rock Stabil : Mount-o pereche de brate de sprijin pe un slider si un trepied pentru a configura un solid triunghi, care elimina înclinare la fel de bine.Mai sigur lungă perioadă de timp și video filmare time-lapse.Lungime reglabilă : Stabilitate arme poate fi ajustat de 23" la 37,5" (58 cm la 95cm), montarea slidere de toate dimensiunile.Ușor de pe drum : Un trepied și o pereche de stabilitate brațele funcționa ca două trepiede pentru filmare în aer liber.Doar 1.98 lb/0.9 kg pentru două brațe, ei pot mult mai mici povara ta.Instalare rapidă : Cu două mini-dimensiune tigaie se înclină la ambele capete, brațele pot fi ușor de instalat în orice unghi.Economie de timp.Ceea ce veți obține : 2*Stabilitate tije, 2*Cleme de Prindere, 6*mini-cap de minge și 1 an de garanție, precum și prietenos serviciu. 360° rotație îndeplinește orice unghi de ajustare.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!