• Novato
Inel de Lumină cu Clip Luminos Portabil Estompat LED Lumină Inel pentru Selfie Inel de Lumină LED-uri aparat de Fotografiat Ringlight pentru Stream Live de Machiaj (Culoare : Negru)

Inel de Lumină cu Clip Luminos Portabil Estompat LED Lumină Inel pentru Selfie Inel de Lumină LED-uri aparat de Fotografiat Ringlight

Calificări de clienți:
RON 108.60

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Video cu LED-uri de Lumină realizate din ABS, de Înaltă luminoase umplere de lumină creează perfect portait de fotografiere, Alimentat de două baterii AAA (nu sunt incluse în pachet).Trei nivele de ajustare a luminozității, treptat, se aplică mai multe scene, Ușor și portabil, ușor de instalat de un clip.Aceasta ajută la îmbunătățirea și luminează fața ta pentru că selfie perfect, Lasa acest inel de lumină evidențiați și întuneca totul în urmă.Compatibil cu aproape toate smartphone-uri, Armat non-alunecare de cauciuc suport clip pentru a țineți telefonul ferm, fara zgarieturi.Compact și Lumină Greutate, de Buzunar și extrem de compact, acesta nu va lua mult spațiu în geantă, Ia-l cu tine oriunde te duci și de a înregistra toate momentele fericite din viata ta!.Caietul de sarcini : Selfie Umple de Lumină Portabile, Led Flash Camera de Fotografie de Telefon Consolidarea Photography Package Incluse : 1x Selfie LED Inel de Lumina.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!