• Novato
AddFavor 24buc Nud Unghii False cu Design frantuzeasca pe Unghii Scurte Pătrat Acrilic de Acoperire Complet False, Sfaturi de Unghii pentru Femei și Fete (Nude Pink)

AddFavor 24buc Nud Unghii False cu Design frantuzeasca pe Unghii Scurte Pătrat Acrilic de Acoperire Complet False, Sfaturi de Unghii

Calificări de clienți:
RON 13.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Unghii false Kit : Vin cu 24buc pătrat scurt, unghii false.Aceste unghii false sunt realizate din ABS de inalta calitate materiale.Diferite Dimensiuni : 10 dimensiuni diferite de la 0-9, va fi ușor de a alege cele mai potrivite unghii false pentru fiecare unghie.Ușor De aplicat : această apăsați pe unghii cu modele, poate fi direct stick-ul pe unghii cu lipici (înainte de a aplica, curat patul unghial, și împingător cuticula, va primi mai mult efect natural).Folosind lipici, poate dura aproximativ 1-2 săptămâni.Utilizarea de zi cu zi : design Scurt, nu va afecta activitățile de zi cu zi.Perfect poarte la Balul de absolvire, Petrecere sau orice ocazie excelentă, cadou frumos pentru sotia ta, prietena, mama sau surori.Observați : acest set de unghii false nu sunt incluse unghii adeziv.Piața plină de acoperire de lungime medie unghii false de Culoare : Roz si Aur în Formă de : Acoperire Completă Cantitate : 24buc sfaturi de unghii Modul de lucru : 1. Mișcă-ți pielea, curățați-vă pe pat unghiilor și ține-ți unghiile uscate (pentru aspect mai natural) 2. Alegeti marimea potrivita unghiei și să ia dreptul de suma de autocolante lipici sau bandă adezivă pe partea interioară a selectat unghiei 3. Apăsați pe unghii false (tips : Incepand de la cuticula) și țineți apăsat timp de 30 de secunde Are acest vin cu lipici sau bandă adezivă?acest unghii false kit-au bandă adezivă Cât timp nu stau așa? (a)bandă adezivă : nu va afecta pat unghiilor, ușor pentru a elimina.Standard banda dura aproximativ 2-5 zile (b) Unghii Adeziv : atâta timp cât utilizați lipici de calitate, poate dura până la o săptămână sau mai mult.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!