• Novato
ROGERDAJ Câine USB Rucsac,Băiatul Fete Femei Bărbați Adulți Colegiul Geanta de Voiaj Rucsacuri cu Atât Buzunar Lateral,Multifuncțional Bookbag Elegant Drăguț, Bretele Reglabile (17 Inch)

ROGERDAJ Câine USB Rucsac,Băiatul Fete Femei Bărbați Adulți Colegiul Geanta de Voiaj Rucsacuri cu Atât Buzunar Lateral,Multifuncțional

Calificări de clienți:
RON 49.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Materiale : Drumeții Rucsac Este Facut Din Extrem De Rezistent La Apă Tesatura De Nailon, Bine Făcut În Răsucit Și Rezistent La Zgârieturi, Care Oferă Putere Și Performanță De Lungă Durată Cu O Greutate Minimă.Ușor Elegant Și Unic De Imprimare Rucsac Pentru Adolescenti, Pentru Adulti,Camera Principală Este Suficient De Mare Pentru Dvs. De Călătorie Esențiale.Usor Si Spatios : Numai 0,97 lb, Dar Foarte Incapatoare.Dimensiuni : 17x 12 X 6,5 Cm. (L X W X H).Ori Punga În Buzunarul Propriu Pentru Depozitare Și Dezarhivați-L Atunci Când Ajunge La Destinație.Portul Usb Design : Cu Construit În Încărcător Usb Afară Și-A Construit În Cablu De Încărcare În Interiorul,Acest Usb Rucsac Oferă Un Mod Mai Convenabil Pentru A Încărca Telefonul În Timp Ce Mersul Pe Jos.Te rog Remarcat faptul Că Acest Rucsac NU Are Putere în Sine, Usb Port de Încărcare Numai că Oferă Un Acces Ușor La Conducere.Cel Mai Bun Cadou Minunat De Crăciun,Ziua De Naștere Și Trav Sezon Cadou Pentru Vârsta Adultă Adolescent.NU Trebuie Să vă faceți Griji cu Privire la Ambalare Până Când Vei Merge Pe Un Week-end Picnic Sau Camping.Packable Rucsac Este Perfect Pentru Utilizarea De Zi Cu Zi, Drumetii, Camping Turism Sport Etc Sport În Aer Liber Sau Un Cadou Minunat Pentru Toată Lumea Ca Un Rucsac Compact.Serviciu : Dacă Ai Vreo Nemulțumire, Vă Rugăm Să Ne Contactați Prin E-Mail.Am Promisiunea De A Vă Oferi De Înaltă Calitate, Servicii Pentru Clienți Și De A Face Cele Mai Bune Noastre Pentru Fiecare Client Obține O Bună Experiență De Cumpărături Aici.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!