• Novato
Mllkcao Haine Sac de Depozitare Organizator Transparent Pliabil Armat Mânere Inima Print Rezistent la Apă Grele Organizator pentru Cosmetice, de Călătorie 2 BUC cu Fermoar Robust (Alb)

Mllkcao Haine Sac de Depozitare Organizator Transparent Pliabil Armat Mânere Inima Print Rezistent la Apă Grele Organizator pentru

Calificări de clienți:
RON 15.82

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Minunat Stil de Design : Transparent Și Container Pliabil, este Ușor Și Convenabil Pentru Tine de A Transporta Și de a Aduce În Orice Moment Sau Ocazie.Produsul Este Foarte ușor, atunci Când îl Instalați, nu Aveți Nevoie Să-și Petreacă Prea Multă Energie Sau Putere.De Rezistente La Uzură Și Murdărie Rezistent Material Este Bun Pentru Elemente De Stocare.De înaltă Calitate Material : PVC Maded Pungi de Depozitare Au pamant Bun, Rezistent Si Rezistent la Uzura Capacitatea.Se Poate Păstra Întotdeauna Dvs. De Alimentare Cu Regularitate A Decis.Și Sac de Depozitare Este Fabricat Din Durabil Și rezistent la Uzură Materiale Care Nu se Va stinge Chiar și În Soare.Mai Mult Decât Atât, Acest Tip De Metoda De Stocare Pot Ajuta Să Economisi Spațiu Într-O Mare Măsură.Usoare si Utilitare : Depozitare Geanta Este Pliabila, Dar e Ușor Și Transparent.Puteți folosi În Orice Loc În Casa Ta, Cum ar fi Dormitor, Baie, Bucatarie, Birou ,balcon Etc. Mai Multe Ocazie Este Aplicabil : Sac De Depozitare Set Poate Fi Folosit Pentru Dulap Sau Vestiar.Este Potrivit Pentru Dormitor, Mansarda, Subsol Și Dormitor Utilizare.De Asemenea, Design Pliabil Permite Să Fie Ușor De Depozitat Atunci Când Nu Este În Uz.În Plus, Acesta Poate Fi Foarte Util În Timpul De Călătorie Și De Vacanță.Dimensiunea : Vă Rugăm Să Consultați Noastre Dimensiune Masa Înainte De A Achiziționa Produsele Noastre, Și Dimensiunile Noastre Sunt Toate Din Asia Dimensiune, Prin Urmare, Vă Rugăm Să Ia În Considerare Dimensiunea Cu Atenție Înainte De Cumpărare.Mai mult decât atât, Dacă Încă Nu ești Sigur Cu Produsul Nostru este Dimensiunea, vă Rugăm să Ne Contactați, Vă Vom Ajuta Tot Timpul atunci Când ești Confruntat cu Probleme.Descriere produs : Perfect dimensiune : 23 X17 X11cm/ 21 X15 X9cm Function : Cu sac de depozitare set poate fi folosit pentru dulap sau vestiar.Este potrivit pentru dormitor, mansarda, subsol și dormitor utilizare.De asemenea, design pliabil permite să fie ușor de depozitat atunci când nu este în uz.Material : PVCOccasion : Potrivit pentru dormitor, mansarda, subsol și dormitor utilizare, etc. Culoare : Ca picture Package include : 1 x Sac de Depozitare.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!