• Novato
ALENTOO Afro Puf Cordon Coada de cal Afro-American Pervers Cret Folie Meșe Updo Păr Puf Scurt Pervers Cret Extensii de Par pentru Femei(1B#)

ALENTOO Afro Puf Cordon Coada de cal Afro-American Pervers Cret Folie Meșe Updo Păr Puf Scurt Pervers Cret Extensii de Par pentru Femei(1B)

Calificări de clienți:
RON 19.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

♥Parul Caracteristici : Afro Puf Cordon Coada De Cal, Parul Cret Este Moale Si Confortabil, Nu Incurca, Nu Peeling, Ușor De Utilizat, Gros. ♥Moda Și Farmecul Coexista : Scurt Africane Puf Coada De Cal Clip, Forma Naturala, Cret Stil, Dimensiune Medie, Potrivita Pentru Fiecare Femeie Care Iubește Frumusețea, Atât Adulți Și Copii Va Fi Potrivit. ♥Diverse Culori Și Dimensiuni Medii Sunt Potrivite Pentru toată Lumea : Afor Puf Are o Varietate de Culori Pentru a Alege De la, 1 B#, 2#, 1 B/27#, 1 B/30#, 1 B/Bug#, 33#. ♥Poate Fi Folosit Pentru Mai Multe Ocazii : Concerte, Halloween, Craciun, Petreceri, Prezentari De Moda, Petreceri, Întâlniri, Nunti, Ocazii De Zi Cu Zi, Etc. Coafuri Frumoase Face Focus Oriunde. ✈Servicii de Garantare : Dacă Aveți Orice Întrebări, vă Rugăm să Contactați Alento Echipa de Service, Vă Vom Oferi o Soluție Satisfăcătoare în Termen de 24 de Ore.Produs parameters Hair stil : Afro puf cordon ponytail Hair wight : (80±5)g Hair color : #1 BHair dimensiune : Aproximativ 6.5 cm în diameter Quantity : unul piece Related întrebări și answers Q1 : de Ce are părul cad?Draga mea, că este rupt de păr plutitoare pe produs după nouă producție.Când utilizați pentru prima dată, va exista o ușoară cădea.Q2 : de Ce are parul meu a devenit încâlcit?O : părul va deveni încurcat din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up,sare, apă și nu pieptănare (pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi.Asigurați-vă că să se spele și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, și dacă este posibil, de două ori pe săptămână ar fi mai bine.Puteți folosi hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai multe sugestii.T3 : arata natural?A : desigur, se amestecă uniform coafuri, toată lumea va crede că aceasta este naturală a părului tău, în fiecare zi va fi mare, și ușor să aibă grijă și de use Warm Sfat : 1.Fabrica noastra a fost implicat în peruci pentru mai mult de zece ani, și-a tratat întotdeauna clienții cu servicii de înaltă calitate și produse de înaltă calitate.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, puteți aplica oricând pentru a reveni.Vă asigur că puteți să fiți siguri.În plus, vom folosi Logistica pentru a distribui peruci pentru tine, 24 de ore în standby.2.Dacă aveți orice întrebări sau sugestii mai bune, vă rugăm să ne anunțați că așteptăm cu nerăbdare să vă servesc și completarea experiență bună.Acum faceți Clic pe "Adauga in Cos" Buton pentru a Obține un Păr Frumos, să Devină Cea Mai Atractivă Persoană.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!