• Novato
5 Piese Multifuncționale Triunghi Cruce Aliaj Burghiu Set de Placi de Caramida Plastic Lemn Oglindă de Perete de Înaltă Tenacitate Multifunctional Cruce, Triunghi Burghiu Set 5 buc pentru Metal

5 Piese Multifuncționale Triunghi Cruce Aliaj Burghiu Set de Placi de Caramida Plastic Lemn Oglindă de Perete de Înaltă Tenacitate

Calificări de clienți:
RON 30.84

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Semănătoarea poate fi compatibil cu burghiu de mână electric, reîncărcabil burghiu electric și cheie. 100% de brand nou și de înaltă calitate.Este potrivit pentru foraj din aliaj de aluminiu, spuma caramida, lemn, plastic, beton, caramida rosie, etc., și pentru duritate mare de material, acesta are nevoie de apă de răcire pentru a evita foraj biți burnout.Materialul din capul de tăiere este greu și dur, cu o bună rezistență la uzură, rezistență și durabilitate.Hexagonale design al mânerului face burghiu electric prinse mai bine fără a aluneca. 5 Piese Multifuncționale Triunghi Cruce Aliaj Burghiu Set de Placi de Caramida Plastic Lemn Oglindă de Perete de Înaltă Tenacitate multifunctional cruce, triunghi burghiu set 5 buc pentru metal Features : 100% de brand nou și de înaltă quality The material de la capul de tăiere este greu și dur, cu o bună rezistență la uzură, rezistență și durabilitate.Ascuțit cruce patru margine, foarte ascuțit, care îmbunătățește viteza de foraj.Semănătoarea poate fi compatibil cu burghiu de mână electric, reîncărcabil burghiu electric și cheie.Hexagonale design al mânerului face burghiu electric prinse mai bine fără a aluneca.Este potrivit pentru foraj din aliaj de aluminiu, spuma caramida, lemn, plastic, beton, caramida rosie, etc., și pentru duritate mare de material, acesta are nevoie de apă de răcire pentru a evita foraj biți burnout.Caietul de sarcini : Material : Cimentat Carbide Drill Diametru : 3mm/4mm/5mm/6mm/8mm Size : ca Imagine Show Package Include : 5 Buc Triunghi Burghiu de 3-8mm /Setnote : Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Despre produs

Material:
Cemented Carbide
Drill Diameter:
3mm/4mm/5mm/6mm/8mm
Size:
as the Picture Show
Package Includes:
5 Pcs Triangle Drill Bit 3-8mm /Set
note:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!