• Novato
Vopsea Perie Titular, Scrawls Art - 12 Sloturi Pensula de Stocare pentru Acrilice, Ulei, Acuarela, Guasa Artist Pensula Rola Panza Husă.

Vopsea Perie Titular, Scrawls Art - 12 Sloturi Pensula de Stocare pentru Acrilice, Ulei, Acuarela, Guasa Artist Pensula Rola Panza

Calificări de clienți:
RON 13.96

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

O mai bună protecție pentru perii.Dacă ați folosit pentru a păstra toate dvs. de pensule într-un vechi poate.Asta nu e chiar cel mai bun pentru perii.Acesta este rezistent, de calitate înveliți într-un material de panza, care este bine cusute pe margini pentru durabilitate, protejeaza perii și sfaturi de la daune, care este mare, având în vedere cât de scumpe unele perii pot fi.Pur și simplu se rostogolească în sus, și cravată închisă.O modalitate foarte bună de a stoca călătorie perii, se rulează frumos, falduri să fie suficient de compact pentru a se potrivi în poșetă sau geantă, nu ocupă prea mult spațiu, astfel încât este ușor de transportat, și cu siguranță vă place să călătorească cu ei în acest fel.Capacitate : sunt 12 sloturi individuale.Păstrează-ți perii și alte materiale pentru pictura bine organizat, se poate ține creioane, pixuri, pensula, etc. Deschide design de top.E respirabil (deschisă în sus), astfel încât perii nu mucegai sau să rămână umed.Această caracteristică, de asemenea, concepute pentru a acoperi creion puncte etc menținându-le în condiții de siguranță și prevenirea elemente de la care se încadrează pe partea aia.Acest produs este fabricat din durabil panza.Are pungi separate pentru a stoca dvs. de pensule de pictură.În plus, roll-up design ce-l face usor de transportat oriunde te duci!Mare pentru incepatori, copii, și profesioniști.Caracteristici : - Rezistent : realizate din pânză de înaltă calitate.- Convenabil : pur și simplu se rostogolească în sus, și cravată, ușor de transportat. - Pentru a instala pensule pictura, ordonat cazați.Specificatii : - Dimensiuni : 14 x 15" - Material : Panza - Culoare : Bej - Are 12 perie buzunare.VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI : PERII NU SUNT INCLUSE!!!.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!