• Novato
Femei Geanta Weekender Genti De Voiaj, Transporta Pe Sac, Sport Antrenament Sala De Sport Sac, Sac, Peste Noapte Sac De Panza (Verde)

Femei Geanta Weekender Genti De Voiaj, Transporta Pe Sac, Sport Antrenament Sala De Sport Sac, Sac, Peste Noapte Sac De Panza (Verde)

Calificări de clienți:
RON 51.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

ACOPERIRE : Planuri începe de la data achiziționării.Pete, rupturi sau lacrimi și cusătură separare acoperite din prima zi.Defecte de materiale sau manoperă acoperite după ce producătorul de garanție expiră.PRODUS de ELIGIBILITATE : Produsele achiziționate în ultimele 30 de zile sunt eligibile pentru o acoperire de Plan. . 【Confort și Comoditate Geantă】 : Dacă aveți un spinner valiza sau alte rulare transporta pe bagaje, ușura sarcina și glisați integrat manșon bagaje peste bagaje stabile și mâner pentru transport convenabil.Cărucior maneca fermoare închis și dubleaza ca o suplimentare de externe buzunar atunci când nu este în uz. 【Multi-scop Geanta de Voiaj】 : pentru a Proteja dvs. de 15.6 inch laptop cu o generozitate manșon căptușit în interior un compartiment cu fermoar separat.Acces ușor cu propria fermoar face de călătorie de securitate o briza.Mai multe interne și externe de organizare buzunare asigura că aveți un loc pentru tot. 【Avion Prietenos Geantă】 : perfect carry-on compatibil geanta pentru compania aeriană de călătorie.Integrat cărucior maneca diapozitive peste bagaje rulare se ocupe de luare de călătorie aeroport o briza.Ideal peste noapte, week-end-internat geantă pentru călătorii în interes personal sau de afaceri. 【Mare Capacitate Geantă】 : 1 principal compartiment cu fermoar pentru niște haine, sticle de apă și articole de toaletă, interior 1 buzunar cu fermoar si 2 buzunare de alunecare pentru portofel, telefon, chei etc. 【Perfect Dimensiuni Geanta】 : dimensiuni Mari(H*W*T)39cm x 30cm x 18cm /15.4" * 11.8" * 7.1" , 0.88 lb greutate.Caietul de sarcini : dimensiune : 39cm x 30cm x 18cm /15.4" * 11.8" * 7.1" greutate : 0.88 kg de Călătorie duffel bag : femei roz sac poate fi folosit ca femei și fete geanta de umar / messenger bag / geantă sport/sport sac/geanta de voiaj/geanta. 1.Mare pentru Sport sau activități Sportive : Acest sac poate fi folosit pentru sală de gimnastică, sport și activități de înot, spațiul este suficient pentru costume de baie, float și pompei.Există multe buzunare functionale astfel încât să putem separa cu ușurință telefoane mobile, chei, portofele și alte valoroase obiecte mici, materialul de aceasta geanta este foarte ușor și robust. 2.Mare pentru Călătorie : Vă poate aduce acest sac de oriunde cu tine și nu trebuie să vă faceți griji despre a face spațiu pentru un sac.Este dotat cu o curea de umăr confortabil pentru ridicarea și transportul.Această dimensiune este perfect pentru avion, a călători, de bagaje. 3.Rezistent la apa Nylon Material : Aceasta geanta este confectionata din tesatura de Nailon, care este rezistenta la apa material păstrează lucrurile în interiorul uscat (partea Cu fermoar nu este rezistent la apă).Observație : din Cauza diferitelor metode de măsurare și instrumente, rezultatele măsurătorilor pot avea erori.Dimensiunile sunt numai pentru referință.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!