• Novato
Amanatt C USB Flash Drive 1TB 3.0 Telefon Inteligent de Transfer de Date Foto Stick 1000 GB cu Breloc 2 in 1 OTG Viteza Mare de Stocare a Datelor Degetul mare/Salt Stick de Memorie pentru Android, PC-uri, Tablete, MacBook (Argint)

Amanatt C USB Flash Drive 1TB 3.0 Telefon Inteligent de Transfer de Date Foto Stick 1000 GB cu Breloc 2 in 1 OTG Viteza Mare de Stocare

Calificări de clienți:
RON 59.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Planul de Salvare documentele vor fi livrate la tine prin e-mail la adresa asociate cu contul dvs. și pot fi găsite în contul centrului de mesaje în cadrul Cumpărător/Vânzător Mesaje.Dacă unitatea se oprește de lucru, Salvare de date plan de redresare va încerca să recupereze datele de la unitatea nu a reușit și datele recuperate vor fi returnate pe un dispozitiv de stocare media sau prin intermediul cloud-based securizat de stocare a datelor.Acoperă nou demontabil dispozitiv de memorie flash de orice marcă atunci când sunt cumpărate în termen de 30 de zile (primire trebuie să fie păstrate pentru achiziții nu în aceeași tranzacție).Livrare gratuita pentru in–laborator recuperare de date; 24/7 on-line caz de stare de urmărire.Dacă datele dvs. nu este recuperată, vă primiți banii înapoi. .Viteză mare de Transfer de Tip C unitate flash viteza de pana la 150 MB/s viteza de citire și 80 MB/s viteza de scriere, Toate datele pot fi stocate într-o singură unitate degetul mare nu este nevoie de mai multe Usb-uri economisi timp și mai puțin timp de așteptare.Dublu 2 in 1 - USB 3.0 & USB de Tip C Flash Disk de 1 TB.Compatibil cu OTG (on the go) dispozitive activate.Soluție simplă pentru transferul de date între OTG dispozitive.Conectați și de a Folosi - pur și Simplu conectați la portul USB de pe un computer sau alt dispozitiv poate transfera rapid date între dispozitive inteligente cu Tip C USB și computere Compatibile cu cele mai multe sisteme, cum ar fi Macbook Pro/Unix/Android/Windows/Samsung/Linux și Mac OS.Nici Un Software-Ul Necesar.Caz Friendly - a Extins conector care vă permite să utilizați, fără a scoate caz de protecție telefon.Compatibilitate largă - 1 TB/1000 GB C USB drive compatibil cu Tip C, Android smartphone-uri, Mac Book Pro/Air, port USB C dispozitive.Culoare Argintiu Memorie Capacitate de Stocare de 1000 GB/ 1 TB Brand AMANATT Hardware Interfață USB 3.0 Viteza de Citire 150 De Megabiti Pe Secunda Viteza de Scriere 80 Mb Pe Secundă.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!