• Novato
Miimall Compatibil Apple Watch 40mm Caz cu Ecran Protector Mat Moale TPU Placat cu Anti-Scratch Plin Caz de Protecție Protector Acoperă pentru Apple Watch 40mm Serie SE/6/5/4(Albastru Inchis)

Miimall Compatibil Apple Watch 40mm Caz cu Ecran Protector Mat Moale TPU Placat cu Anti-Scratch Plin Caz de Protecție Protector Acoperă

Calificări de clienți:
RON 16.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Compatibilitate : se potrivește Perfect cu Apple Watch seria SE 6/5/4 40mm.Notă : singurul Caz, nu includ ceas inteligent.Premium Material : Realizate din durabil si flexibil TPU moale materialul, acoperind ceas laterale și marginile perfect.De siguranță și de protecție a mediului, pentru a proteja de zgarieturi de chei sau alte obiecte dure.Placare de prelucrare este aplicat pentru a preveni caz de decolorare și coroziune.Ultra-Subțire Design : Ultra slim design nu va adăuga orice vrac.Super-subțire, care oferă de înaltă definiție, transparența temperat ecran aduce un original clare de calitate a imaginii, fără a afecta sensibilitatea tactil.Suficient de ușor.Ușor de Instalare 1 x Pânză de Curățare; 1 x Alcool Prep Pad.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!