• Novato
Nano Pahar cu Picior-Unghii-Fișier Scruber Calus-Demontare - Design Ergonomic pentru cazare Predarea, Nano-Tech 10.000 De Slefuire Punct pentru Protejarea Pielii, Senzație de Moale pentru Pedichiura Picioare (Mango-1)

Nano Pahar cu Picior-Unghii-Fișier Scruber Calus-Demontare - Design Ergonomic pentru cazare Predarea, Nano-Tech 10.000 De Slefuire

Calificări de clienți:
RON 19.80

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Femei frumoase și Stele Pop place absolut acest Nano Picior si pila de Unghii.Există mai mult de 10.000 de nanotehnologie slefuire puncte proteja pielea.Nu este nevoie battey sprijin, nu Inoxidabil material mai Puțin să-ți rănesc pielea și foarte ușor de curățat.Te-ai simți de mers pe jos ca pe aripi după ce a îndepărta pielea moartă, cracare, calluse.Acest lucru este atât de universal utile pe care le va dori unul in mock-up sertar.Nano Galss Picior-Unghii-Fișier Scruber Calus-Demontare.Nano Galss Picior-Unghii-Fișier Scruber Calus-Demontare.Nano Galss Picior-Unghii-Fișier Scruber Calus-Demontare.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!