• Novato
Mancola Profesionale de Par Acasa Kit de Tăiere 6 Inch Foarfece Subțierea Părului Dinții de Tăiere Foarfece de Frizerie Coafură Texturizarea Salon Razor Edge Foarfeca Japoneză din Oțel Inoxidabil (OM-3030)

Mancola Profesionale de Par Acasa Kit de Tăiere 6 Inch Foarfece Subțierea Părului Dinții de Tăiere Foarfece de Frizerie Coafură Texturizarea

Calificări de clienți:
RON 31.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✂️O trebuie Să aibă Foarfece kit Pentru FRIZERII SI saloane de COAFURA -Două perechi de foarfece de tuns, Inclusiv o lamă dreaptă și una cu textură lama.Îndeplinirea tuturor cerințelor pentru deferent Design de Păr. ✂️CALITATE SUPERIOARA - Fabricate din 100% 440 C Japoneză din oțel inoxidabil, cu mâna ascuțit subțierea marginilor/ras marginile uniform tăiați părul cu usurinta, nu va deteriora sau split capetele de păr (vă Rugăm să rețineți că acestea sunt dreptaci foarfece). ✂️LAME ASCUȚITE - păr de tăiere foarfece dau o tăietură curată și oglindă poloneză termina, de Lux diamant albastru pietre în două frunze de intersecție și oglindă poloneză.Mare pentru rupere în sus blunt margini, tăiați breton sau peruci 20-25% SUBȚIEREA RATA de păr subțierea foarfece are 30 de dinti pe o parte, da parului tau un adecvat subțierea rata.Perfect pentru barbati/femei pentru a adăuga straturi, subțire păr gros sau peruci, texturize de păr pentru un aspect elegant. ✂️PACHETUL INCLUDE : 1 x Sac,1 x Foarfece de Tăiere,1 x texturare Subțierea Foarfece,1 x Piepteni ,1 x Pânză de Curățare, 2 x agrafe de păr.Vă rugăm să rețineți că ambele sunt dreptaci foarfece.Caracteristici : - confectionata din material rezistent 440 C Japoneze din otel inoxidabil - lame de Ras ascuțite care taie fără trag sau - inserții Detașabile perfect pentru degetul dimensiune - greutate redusa, design face ușor de tăiat cu - 6.5" cu o lungime totală face suficient de sigur pentru a utiliza pe copilul Dimensiune : - în General foarfece lungime : 6.5 inch -Tăiere/Subțierea lame lungime : 2.5 inch Pachetul Include : - 1 de Păr de Tăiere Foarfece - 1 Foarfece Subțierea Părului -1 Piepteni -1 Cârpă de Curățare -2 agrafe de păr.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!