• Novato
Lenjerie de Fișier Cutie cu Alunecare Lină Feroviar cu Capace de Dimensiune Letter Agățat de Fișier Cutie de Depozitare Pliabil organizator Fișier Gri (1)

Lenjerie de Fișier Cutie cu Alunecare Lină Feroviar cu Capace de Dimensiune Letter Agățat de Fișier Cutie de Depozitare Pliabil organizator

Calificări de clienți:
RON 39.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Economie de SPAȚIU】care pot fi Stivuite documentul organizator pentru dosare suspendate pe rafturi pentru economie de spațiu.Atunci când nu este în uz profita de pliere caracteristică, a pus pliabil fișier caseta de departe. 【ALUNECARE LINĂ FEROVIAR】acoperite cu Pulbere buna de echitatie feroviar este conceput pentru a face alunecare fișiere înainte și înapoi ușor. 【SUPLIMENTAR de PLASĂ de BUZUNAR】Nostru letter box fișier are un plus de plasă de buzunar pe dimensiunea care poate stoca lucruri mici, cum ar fi pixuri, foarfece,etc. 【MARE CAPACITATE】Letter box fișier ,Dimensiuni : 13.8 L x 8.7"W x 10.6"H. 【de MATERIAL】 - a Făcut de bună calitate tesaturi tesaturi material rezistent.Fișier Cutie cu Capace.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!