• Novato
DIY 5D Diamant Pictura Seturi pentru Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Desene animate Unicorn Roz Plin de Gaurit Rotunda Cristal Stras Bijuterie cu Diamant Arta Pictura pentru Incepatori Perfect pentru Acasă de Perete Minunilor Decor (12x16 inch)

DIY 5D Diamant Pictura Seturi pentru Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Desene animate Unicorn Roz Plin de Gaurit Rotunda Cristal Stras

Calificări de clienți:
RON 17.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Diamant Pictura】(Diamante Va Trimite 30% Mai mult) Diamant Pictura Kituri sunt în Prezent Populare DIY Home Decor.Diamant Truse de Pictura pentru Adulti, Copii Speciale de Utilizare Rotund Stras de Cristal de Diamant și Concepute Model pentru a Face o Combinație Rezonabilă de a Realiza Strălucitoare și vii Artizanat lucrate Manual. 【Panza si Diamant】 Noi Modernizate Diamant Pictura este Mare clar rezistent la apa Pictura pe Panza, Nu este Ușor să se Plieze Cu Instrucțiuni Detaliate și Perfectă Potrivire de Culoare, Simboluri și Litere sunt Foarte Ușor de Văzut și de Citit.Diamante rotunde Strălucitoare, Puternică de-a treia Dimensiune; Culoare Perfecta Meci, Wisseh Pictura imagine vie. 【Distracție și Relaxare】 Finisare un Diamant de Artă Kituri este un Proces de a ajusta în mod Constant Tine și să o Împărtășească Momente Fericite cu Familia sau Prietenii.Acesta va fi Îmbunătățit pentru un Învățământ Părinte-Copil Cooperare, atunci Când a Finaliza acest Diamant Pictura Kituri cu copilul dumneavoastră. 【Diamant Pictura Utilizează 】 Diamant Pictura Kituri pentru Adulți Copii Incepator este Perfect pentru a Decora Camera de zi, Dormitor, Birou, bar sau Oriunde Doriți pentru a se Potrivi Diferite Stil de Decorare.Este, de Asemenea, un Cadou Ideal pentru Prieteni și Copii pe zile de Naștere, Crăciun și alte Sărbători. 【După-Vânzare De Servicii 】Nostru Diamant Pictura Suporta 30-A Zi După-Vânzare De Servicii.Dacă aveți orice Diamante Lipsește sau Deteriorat după ce a Primit Diamante de Pictură, vă Rugăm să ne Contactați și vom emite din nou pentru tine cât mai Curând Posibil.Pentru a Atinge 100% Satisfăcătoare Serviciul Clienți pentru tine.Caietul de sarcini : Material : Stras+ Canvas Coverage : Full Rotund Drill Painting Panza Dimensiuni : 12 inch×16 inch What vei primi?1 x HD pictura canvas1x Punct de diamant pen1 x Plastic diamond tray1*Glue1 Set Stras diamondsmagic diamante (vom adăuga mai mult de 30% din margele) Cum să-ți faci diamant picturi?1. Deschide cutia și găsi stick instrumente de foraj.2. Se referă la panza tabel comparativ pentru a identifica fiecare diamant număr și simbol corespunzător pe panza.3. Umple de noroi cu un foraj pen.4. Rupe o parte din film și locul diamant pe panza grila de simbolul corespunzător.5. Restul de diamante poate merge într-o cu fermoar geanta.Cald prompt : 1. Panza are propriul lipici, cu un strat de film pentru a proteja aderenta.L acopere atunci când nu este atașat, astfel încât să nu reduce viscozitatea.2.Pentru a evita cutele, vă rugăm să nu ori panza.3. Diamantele sunt mici și necomestibile.Vă rugăm să NU lăsați copiii să se joace pentru a evita accidentele, cum ar fi ingerarea accidentală.4. Dacă bilele nu sunt suficiente, vă rugăm să ne contactați prin e-mail orice.

Despre produs

Alegerea clientului

Informacion de noticias

Vea cele mai bune oferte fără a pierde timpul. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y brindamos la más alta calidad a nuestros clientes. ¡Disfruta de tus compras en línea al siguiente nivel!